ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

O ΑΝΤ1 NEXT είναι ελληνική διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία on demand περιεχομένου συνεχούς ροής.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει επεισόδια δημοφιλών σειρών και εκπομπών της τρέχουσας σεζόν καθώς και παλαιότερες σειρές της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, σε υψηλή ανάλυση και χωρίς διαφημίσεις.

Με μόλις 2.99 ευρώ το μήνα, μπορείς να έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία, όποια ώρα θες, όπου και αν βρίσκεσαι αρκεί να διαθέτεις σύνδεση στο Internet.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και η χρήση της γίνεται διαδικτυακά μέσω του ιστότοπου www.ant1next.gr σε υπολογιστές και laptop και μέσω της εφαρμογής ANT1 NEXT app για συσκευές iOS και Android σε tablet και κινητά τηλέφωνα smartphone.

Δοκίμασε ΤΩΡΑ την υπηρεσία και δες για ένα μήνα εντελώς δωρεάν επεισόδια των αγαπημένων σου σειρών μετά την εγγραφή σου.

Μπορείς ακόμα, πολύ εύκολα, να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές στην τηλεόραση. Απλά θα χρειαστεί να συνδέσεις τον υπολογιστή ή το laptop σου με την τηλεόρασή σου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI.

Η μηνιαία συνδρομή στον ΑΝT1 Next διαρκεί 1 μήνα, ανεξάρτητα από το πόσες σειρές και επεισόδια βλέπεις μέσα στο διάστημα αυτό.
Το κόστος της μηνιαίας βασικής συνδρομής είναι 2,99 Ευρώ.

Tρόποι πληρωμής
Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και με την παρελευσή του επιλέγετε έναν απο τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
Η μηνιαία χρέωση είναι 2,99€ και ανανεώνεται αυτόματα μετά την λήξη της.

H TIMH EINAI ENIAIA KAI ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΧΡΕΩΣΗΣ

Τρόποι πληρωμής

Τα cookies είναι σημαντικά για την λειτουργία του site και τα χρησιμοποιούμε για τη βελτίωση της πλοήγησής σας. Δέχομαι